O PISARNI

Predstavimo se vam

V odvetniški pisarni Rauter se že 20 let trudimo zadovoljevati najvišje standarde odvetniškega zastopanja in svetovanja.

 

V tem obdobju smo zastopali čez tisoč strank – od posameznikov, do velikih mednarodnih korporacij.

 

Še posebej smo v naši pisarni ponosni na to, da nad posamezno stranko vedno bdi pravnik – odvetnik. Pri nas se vam ne more zgoditi, da bi vašo zadevo obdelovali začetniki.

 

Vsako zadevo, na kateri delamo,  tudi skupno preučimo na dnevnem kolegiju, kar omogoča še višjo kvaliteto storitve in poenoteno delovanje pisarne.

 

Vzpostavljene imamo stalne kontakte z zunanjimi sodelavci, z različnih strokovnih področij tako doma kot v tujini, kar nam zagotavlja kvalitetno izvajanje odvetniških storitev.

 

Sodelujemo z odvetniškimi pisarnami v tujini in pomagamo pri vzpostavitvi kontaktov z njimi.»Sosed mi je na meji parcele, na kateri nameravam graditi hišo, postavil ograjo. Po kakšni poti lahko najhitreje dosežem njeno odstranitev? «

»Iz vašega vprašanja ni razvidna posledica postavitve takšne ograje. Če vam je sosed s tem onemogočil dotedanjo uporabo parcele, npr. predhodno neoviran dostop z gradbeno mehanizacijo, potem svetujem vložitev tožbe zaradi motenja posesti. Sodno varstvo … «

več o tem